Thought About Food?
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Developed by Food Security Projects of the Nova Scotia Nutrition Council and the Atlantic Health Promotion Research Centre, Dalhousie University June 2005. This resource has been made possible by a financial contribution from the Prevention and Promotion Contribution Program, Canadian Diabetes Strategy, Public Health Agency of Canada. The French adaptation of this resource was made possible by a financial contribution by the Public Health Agency of Canada. The views expressed herein do not necessarily represent the official policies of the Public Health Agency of Canada. The following links have the full print versions' of the workbook as well as activity 1.1, the SWOT exercise and worksheets 5.1-5.6 in English and French Adobe Acrobat format. |
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Also download these tools to perform Food Costing Studies in your area.
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Élaboré par les projets de sécurité alimentaire du Nova Scotia Nutrition Council et de l’Atlantic Health Promotion Research Centre, Université Dalhousie, juin 2005.
Ces ressources ont été rendues possibles grâce à la contribution financière du Programme de contribution en prévention et promotion, Stratégie canadienne sur le Diabète, Agence de santé publique du Canada. Ladaptation en française de cette ressource à été rendue possible grâce à une contribution financière de lAgence de santé publique du Canada. Les points de vue exprimés ici ne représentent pas nécessairement les politiques officielles de l’Agence de santé publique du Canada. Le lien suivant est la cahier d'activities complète imprimée, et l'activite' 1.1, le FFPM, les feuilles de travail 5.1, 5.2, 5.3, 5.4, 5.5, et 5.6 en français au format Adobe Acrobat. |
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